Hogyan tudok kreditet vásárolni:

A mobilx admin felületére belépve lehetősége van kredit vásárlására a Számlázás és kreditek menüpont Kreditek alpontjában. A Kredit feltöltés gomb megnyomását követően beállíthatja a megvásárolni kívánt bruttó kredit mennyiségét. Itt tudja továbbá beállítani, hogy a vásárolni kívánt kreditekhez, milyen már meglévő vagy új számlázási címet szeretne hozzárendelni.

A megrendelést követően létrejön egy számla, melyet lehetősége van átutalással, bankkártyával vagy akár PayPalen keresztül fizetni. A sikeres teljesítést követően a Számlázás és kreditek menüpont Kreditek alpontjában lehetősége van nyomon követni kreditegyenlegét, illetve az egyenleg változásait.

Mire használhatóak fel a kreditek:

A megvásárolt kreditjei a későbbiekben bármikor felhasználhatóak új szolgáltatás vásárlásra, így egyszerűsítve a megrendelés folyamatát. A már meglévő szolgáltatások pedig automatikusan meghosszabbodnak a kreditegyenleg terhére, megkönnyítve azok menedzselését.

Mi történik, ha nincs elég kreditem egy szolgáltatáshoz:

Amennyiben szolgáltatást szeretne rendelni vagy megújítani, de nem rendelkezik elég kredittel, úgy a rendszer a teljes összegről állítja ki a számlát. Természetesen a megrendelés előtt lehetősége van újabb kreditmennyiség feltöltésére, hogy azt követően a megrendelt szolgáltatás teljes összege abból kerüljön levonásra.