A mobilx rendszerében lehetősége van több számlázási profilt létrehozni, melyek segítségével valamennyi szolgáltatáshoz egyedileg tudja megadni a számlázási adatokat.
A felhasználói profilba lépve válasszuk a Számlázás és kreditek menüpontot. Itt láthatjuk a korábban befizetett számláinkat, melyeket bármikor le is tölthetünk, illetve a jelenleg befizetésre váró számláinkat.

Az Előfizetések fül alatt megtalálható az összes szolgáltatásunk, melyet ezzel a felhasználói fiókkal használunk. A Számlázási profil oszlopban látható, hogy jelenleg melyik számlázási profil aktív az adott szolgáltatáshoz. Ennek cseréjére a módosítás gombot választva van lehetőségünk. Itt választhatunk a meglévő profilok közül, illetve létrehozhatunk teljesen új számlázási profilt is.

A Számlázási profilok alatt láthatjuk valamennyi létrehozott számlázási profilunkat, melyeket módosíthatunk, illetve amennyiben nincs használatban, törölhetünk is. Új profil létrehozása során megadhatunk egyedi email címet, amennyiben a számlázással kapcsolatos információkat különböző személyeknek szeretnénk elküldeni.

Amennyiben rendelkezünk már felhasználói fiókkal, úgy az új szolgáltatások megrendelése során is létrehozhatunk új számlázási profilt. Új szolgáltatás megrendelésekor a rendszer az utoljára használt számlázási profilt ajánlja fel. Amennyiben még be nem fizetett szolgáltatás számlázási profilját módosítja, akkor a módosításoknak megfelelően frissülnek a számlán szereplő adatok is.

Figyelem! A Számlázási adatokat az érintett szolgáltatás megrendelését megelőzően kell módosítani, ugyanis ezt követően ennek már nem lesz hatása a korábban megrendelt szolgáltatásokkal kapcsolatban.